2024 yılı IPARD III programı kapsamında 81 ilde toplam 785 Milyon Avro Tutarında Hibe Desteği verilecektir

 2024 yılı IPARD III programı kapsamında 81 ilde toplam 785 Milyon Avro Tutarında Hibe Desteği verilecektir

Tarım ve Balıkçılık Ürünlerinin İslenmesi Yatırımlarına Yönelik Hibe Destekleri konulu bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu, “Tarım ve Balıkçılık Ürünlerinin İşlenmesi” yatırımlarına yönelik proje başvurularını kabul edecektir. Bu kapsamda %50-%70 oranında hibe desteği verilecektir.

Programın açılış konuşmasını yapan Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Özdemir, “Sivas Ticaret ve Sanayi Odası olarak, ilimizdeki endüstrinin, ticaretin ve sanayinin gelişmesi için mensuplarımızın her türlü destek ve imkândan faydalanmaları konusunda elimizden gelini yapmaya gayret ediyoruz. Bu bağlamda, TKDK il koordinatörümüzle sizleri bilgilendirmek amaçlı bir araya geldik. Tarımsal kalkınmanın sadece köyde tarım üretimi ile olmadığının bilincindeyiz. Tarım ve sanayi sektörünün entegrasyonunu sağlamaya yönelik bu projelere ve bu desteklere ihtiyacımız olduğunu biliyoruz. ” ifadelerini kullandı.

TKDK İl Koordinatörü Muhammet Ali Genç, Tarım ve Balıkçılık Ürünlerinin İşlenmesi” yatırımlarına yönelik hibe destekleri hakkında sunum yaparak katılımcıların sorularını cevapladı. Haber: T. ÇAKMAK

Benzer Haberler