Kaymakam Yakup PAPAKER veda etti

 Kaymakam Yakup PAPAKER veda etti

Divriği’de iki yıldır görev yapan Kaymakam Yakup Papaker veda etti.

Papaker açıklamasında “Değerli Divriğili hemşerilerim; Mengücek beyliğinin kadim başkenti ve Dünya İnsanlık Mirası Tarihine Ulu Camii gibi bir eşsiz şaheser armağan eden bu mübarek toprakların müstesna insanları; iki yıldır yürütmekte olduğum Divriği Kaymakamlığı vazifemden bugün itibari ile ayrılıyorum.

Demirin başkenti, gözbebeğim Divriği ilçemize veda ederken, yurdumuzu demirağlarla ören Nuri Demirağların, halk müziği tarihimize eşsiz eserler bırakan Ali Kızıltuğların yetiştiği bu kadim beldeden ayrılırken ilçemizde göreve başladığım Eylül 2021’den bu yana böyle kadim bir şehre hizmet etme bilincini düstur edinerek her daim; yürüdüğüm her adımda, attığım her imzada, almış olduğum her kararda adaletten ayrılmadan, hukukun üstünlüğü çerçevesinde Devletimize ve Milletimize hizmet etme gayretinde oldum.

Bu duygu ve düşüncelerle bana Güzel Divriği’mizde her daim evimdeymiş gibi hissettiren siz saygıdeğer hemşerilerime yürekten şükranlarımı sunuyor, haklarınızı helal etmenizi istirham ediyorum. Sizler her daim gönlümde müstesna bir yerde olacaksınız, Allah’a emanet olun” dedi. Haber Foto: T. ÇAKMAK

Benzer Haberler