Divriğili Sanayici ve İşadamları Derneği yönetimi Kaymakam Mehmet BEK ve belediye Başkanı Hakan GÖK’Ü ziyaret etti

 Divriğili Sanayici ve İşadamları Derneği yönetimi Kaymakam Mehmet BEK ve belediye Başkanı Hakan GÖK’Ü ziyaret etti

Divriğili  Sanayici ve İşadamları Derneği yönetimi Kaymakam Mehmet BEK ve belediye Başkanı Hakan GÖK’Ü ziyaret etti ziyaretle ilgili Başkan GÖK açıklamada bulundu “Divriğili Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Niyazi Güneri Başkan Yardımcısı Muharrem Yılmaz Divriği Kültür Derneği Başkanı Cafer YILDIZ Başkan Yardımcısı Sibel GÜLLER Uzaktan Eğitim ve Çocuklarımızın geleceği için çok önemli bir adım atarak 85 öğrencimize tablet desteğinde bulundular. Tabletlerimizi kendilerinden teslim aldık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile birlikte bir çalışma yaparak öğrencilerimize dağıtıma başlayacağız.

Misafirlerimizle birlikte İlçemizin başarılı Kaymakamı Sayın  Mehmet Bek“i ziyaret ederek Kooperatif çalışmaları ve tablet dağıtımı ile ilgili kendileri ile bilgi paylaşımında bulunduk.

Ben bu önemli ve kıymetli bağışlarından dolayı yüreği güzel değerli başkanlarımıza ve katkı sunan Divriğili iş insanlarımıza ve de Derneğimize şahsım ,İlçe Halkımız adına teşekkür ediyorum verdikleri destek geleceğimiz açısından çok önemli bir destektedir.Sağ olsunlar var olsunlar” dedi.

Benzer Haberler