Pazarcılar her zaman vatandaşın yanındadır

 Pazarcılar her zaman vatandaşın yanındadır

Sivas Pazarcılar Esnaf Odası tarafından Tuzlugöl Mahallesinde bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşlara sebze ve meyve yardımı yapıldı.

Sosyal ve kültürel faaliyetlere önem veren bu pazarcı esnafından vatandaşın rahat bir şekilde faydalanmasını sağlamak amacıyla çalışmalar yapan Pazarcılar Odası Başkanı Halil Şahin, örnek davranışıyla takdir topladı.

Tuzlugöl Mahallesi muhtarı İsmet Yıldırım ile iletişime geçerek mahalledeki ihtiyaç sahibi vatandaşları ve pazarda alışveriş yapma imkanı olmayan yaşlıları tespit eden Pazarcılar Odası Başkanı Halil Şahin, Perakende Sebze Hali ve Pazarcı esnafından sağladığı sebze ve meyveleri Tuzlugöl Mahalle muhtarlığı önünde poşetlere hazırlayarak ihtiyaçlı ailelere ücretsiz dağıtarak örnek oldu.

Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Halil Şahin, Pazarcı esnafının her zaman vatandaşın yanında olduğunu ve olmaya da devam edeceğini ifade ederek, “Tuzlugöl Mahallesi muhtarımız ile yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde ihtiyaçlı ailelerimizi tespit ettik. Esnaflarımızın da destekleriyle sağlamış olduğumuz meyve sebzeleri poşetleyerek yaşlı ve ihtiyaçlı alilerimize ücretsiz olarak verdik. İnşallah pazarcı esnafı olarak bu yardımlaşmalarımızı diğer mahallelerimiz de de muhtarlıklarla irtibata geçerek devam ettireceğiz. Bizlere her konuda destek olan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanımız sayın Hakan Demirgil’e ve duyarlı olan sebze hali ve pazarcı esnafımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Tuzlugöl Mahallesi muhtarı İsmet Yıldırım ise ihtiyaçlı ailelere sebze ve meyve desteğinden bulunan Pazarcılar Odası Başkanı Halil Şahin ve pazarcı esnafına teşekkür etti.

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hakan Demirgil ise Pazarcılar Odası Başkanı Halil Şahin’in oda başkanlığına seçildiği günden itibaren sosyal projelerin yanısıra pazarcı esnafına önem verdiğini, pazarlarda esnafın mağdur olmaması için gayret gösterdiğini, ihtiyaçlı ailelere destek olunması noktasında çalışmalar yaptığını belirterek, şahsında gayretlerinden dolayı yönetim kurulu üyelerine ve pazarcı esnafına teşekkür etti. Haber: T. ÇAKMAK

Benzer Haberler